Αποστολή


Κόστος Αποστολής & Αντικαταβολής

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 35 €

Για παραγγελίες κάτω των 35€ τα έξοδα αποστολής είναι: Για την Αττική 2,50 ευρώ και σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, το κόστος της αντικαταβολής είναι 1,70 ευρώ. Για την υπόλοιπη Ελλάδα το κόστος αποστολής είναι 4,20 ευρώ (δεν υπάρχει έξτρα χρέωση για την αντικαταβολή). Για αποστολή παραγγελίας εκτός Ελλάδος τα έξοδα αποστολής είναι 15,00 ευρώ ( εκτός Ελλάδος, δεν γίνεται αποστολή παραγγελίας με αντικαταβολή).


Πότε θα αποσταλεί η παραγγελία μου;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία πραγματοποίησης τους. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί θα λάβετε ένα e-mail ή sms επιβεβαίωσης. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν γίνονται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες.

Με ποια εταιρία courier θα αποσταλεί η παραγγελία μου;

Η αποστολή των παραγγελιών σε Ελλάδα γίνεται με την εταιρία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική. 


Χρόνοι παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης ποικίλλει ανάλογα με τον τόπο προορισμού.

Για παραγγελίες εντός Αττικής η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Για παραγγελίες σε όλες τις πόλεις της Ηπειρωτικής Ελλάδας ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Για παραγγελίες σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες.


Τι να κάνω αν δεν παραλάβω το δέμα μου;

Αν μετά από κάποιο λογικό χρονικό διάστημα δεν έχετε παραλάβει το δέμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Γενική Ταχυδρομική, αναφέροντάς τους τον αριθμό φορτωτικής σας. Αν εξακολουθήσει να υπάρχει το πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2105248051 ή 6980146509 (What's Up).

Περιπτώσεις ανωτέρας βίας

Το GTSMODA.GR δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του GTSMODA.GR ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.